2015-07-11

Dzimumlocekļa mērījumi

Veicot dzimumlocekļa palielināšanu, viens no būtiskiem jautājumiem ir dzimumlocekļa izmēru noteikšana. Ļoti svarīgi ir, lai mērījumi tiktu veikti vienādi: pirms un pēc procedūrām.

Parasti, mēra, dzimumlocekli neuzbudinātā stāvoklī: garumu un apkārtmēru, izstieptu dzimumlocekli un erekcijas stāvoklī garumu un apkārtmēru.

Kā pareizi mērīt dzimumlocekli?

Mērījumi neuzbudinātā stāvoklī

Praktiski visi zina, ka dzimumlocekļa izmēri neuzbudinātā (miera) stāvoklī ir ļoti mainīgi. Izmēru var ietekmēt ļoti daudz faktori: temperatūra, stress, laiks pēc masturbēšanas vai seksa pirms mērījumu veikšanas, fiziskā slodze utt.

Zinātniskajos pētījumos ir noteikti kritēriji, kādos apstākļos jānosaka dzimumlocekļa izmēri miera stāvoklī:

  • mērījumu dienā, pirms mērījumu veikšanas nedrīkst masturbēt vai būt seksuāliem kontaktiem;
  • vismaz 6 stundas pirms mērījumiem nedrīkst būt fiziskā slodze;
  • mērījumus jāveic telpā, kurā gaisa temperatūra ir 21 grāds pēc Celsija, ieteicams vismaz 20 min atrasties kailam, lai pierastu pie dotajiem apstākļiem;
  • jābūt no arteriālajam asins spiedienam un sirdsdarbība.
Mērījumus veic atrodoties stāvus, atvelk dzimumlocekļa priekšādiņu, dzimumlocekli novieto uz plaukstas vai paliktņa, lai dzimumloceklis atrastos perpendikulāri ķermenim un paralēli grīdai. Garumu mēra ar cietu lineālu no virspuses pieliekot pie dzimumlocekļa pamatnes un ppiespiežot to pie iegurņa kaula, kā parādīts zemāk esošā attēlā.
dzimumlocekļa garuma mērījumi (8-12 cm)
Apkārtmēru mēra ar mīkstu mērlenti apliekot to vidusdaļā ap dzimumlocekļa stumbru.

Izstiepta dzimumlocekļa mērījumi

Lai noteiktu dzimumlocekļa garumu izstieptā stāvoklī ir nepieciešams radīt vienādu iestiepuma spēku. Ir aprakstītas dažādas metodes šī mērījumu veikšanai, bet pēdējā laikā par visobjektīvāko tiek uzskatīta, ja iestiepums tiek radīts ar noteiktu spēku. Dzimumlocekli mēra tāpat kā neuzbudinātā stāvoklī, bet tiek radīts iestiepums ar 400 g lielu spēku.
izstiepta dzimumlocekļa mērījumi

Mērījumi erekcijas stāvoklī

Erekcijas stāvoklī mērījumi arī var būt atšķirīgi no dažādiem apstākļiem - uzbudinājuma pakāpes, erekcijas izraisošiem faktoriem (medikamentozs, masturbējot, seksuāla uzbudinājumu radīts). Dažādos pētījumos ir izmantotas dažādas metodes, lai noteiktu izmērus erekcijas stāvoklī, bet pagaidām nevienā nav noteikta erekcijas pakāpe. Laboratoriskajos apstākļos ir relatīvi grūti noteikt izmērus tieši erekcijas stāvoklī, tāpēc šādu pētījumu ir ļoti maz.

Erekcijas stāvoklī mēra dzimumlocekļa garumu un apkārtmēru. Atkarībā no dzimumlocekļa stumbra formas, apkārtmēra izmēru var noteikt pie saknes, vidus daļā un pirms galviņas. Dzimumlocekļa garumu mēra ar cietu lineālu līdzīgi kā neuzbudināta dzimumlocekļa garumu - stāvus, dzimumloceklim jābūt perpendikulāri ķermenim un paralēli grīdai.

Vidējais dzimumlocekļa garums erekcijas stāvoklī ir 15-17 cm, apkārtmērs 12,5-13,5 cm.

Zinātniskie raksti, atsauces:
  • Predicting penile size during erectio, J Chen, A Gefen, A Greenstein, H Matzkin and D Elad; Department of Urology, Tel Aviv-Sourasky Medical Center, Tel Aviv 64239, Israel; 2Department of Biomedical Engineering Faculty of Engineering, Tel Aviv University, Tel Aviv 69978, Israel
  • Penile length in the flaccid and erect states: guidelines for penile augmentation. Wessells H, Lue TF, McAninch JW, Department of Urology, University of California School of Medicine, San Francisco, USA.
Vairāk par dzimumlocekļa palielināšanu: www.palielinasana.com

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru