2017-08-12

Dzimumlocekļa galviņas palielināšana

Daļā gadījumu, vīrieša locekļa izmēri ir vidēji vai pat lieli, bet tai pat laikā dzimumlocekļa galviņa maza. Ļoti būtiski šādā situācijā būtu veikt locekļa galviņas palielināšanu, jo galviņas izmēram ir ļoti nozīmīga loma baudas sagādāšanai sievietei seksa laikā. Jo lielāka dzimumlocekļa galviņa erekcijas stāvoklī, jo spēcīgāk tiek iestiepta maksts gļotāda – radīts lielāks kairinājums.

Jo lielāka dzimumlocekļa galviņa, jo vieglāk novest sievieti līdz orgasma. Tāpēc, veicot dzimumlocekļa palielināšanu, ļoti nozīmīgu uzmanību būtu jāpievērš tieši locekļa galviņas palielināšanai. Galviņas palielināšanu visērtāk veikt sēdus stāvoklī, ieteicams galviņas masāžu veikt pēc pamat masāžas veikšanas.
Ieziež locekli un rokas ar eļļu, panāk labu erekciju (loceklis piebriedis), ar vienu roku apņem pie dzimumlocekļa pamatnes un saspiež dzimumlocekli. ar otru roku masējam uz dzimumlocekļa galviņas pusi. Šādas darbības veic vismaz 20 reizes. Procedūru laikā jāmaina rokas.Sākumā ar kreiso roku nospiež dzimumlocekļa sakni un masē locekli ar labo roku, pēc tam rokas samaina. Veicot šādu masāžu var notikt ejakulācija (sēklas noplūde).

Vērtējums:
Maz efektīva procedūra. Masāžas laikā pastiprināti tiek palielināts dzimumlocekļa vidusdaļa – rezultātā var rasties dzimumlocekļa formas deformācija, loceklis var iegūt “beisbola nūjas” formu.Procedūras laikā var rasties asinsizplūdumi ādā un pēc masāžas piepamt priekšādiņa. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru