2015-07-04

Interese par dzimumlocekļa palielināšanas pētījumu

Kopš maija mēneša, manās mājas lapās (seksologs.com un palielināšana.com) tik izvietota informācija par iespēju pieteikties pētījumā, kura laikā iespējams iziet viena mēneša bezmaksas dzimumlocekļa kursu. Sākumā nebiju pārliecināts, ka varēšu savākt nepieciešamo skitu cilvēku, kuri vēlētos piedalīties šajā pētījumā, bet biju patīkami pārsteigts, ka tik daudzi cilvēki izrādīja interesi.

Pateicoties cilvēku atsaucībai, bija iespējams pētījumam atlasīt cilvēku grupu pēc noteiktiem rādītājiem, kas šo pilot pētījumu padara daudz ticamāku. Ja sākotnēji bija plānots pētījumu veikt 18-35 g jaunu vīriešu vidū, tad pateicoties cilvēku atsaucībai un interesei bija iespējams sašaurināt šo vecuma grupu no 20 līdz 26 g.

Nākošais kritērijs, pēc kura tika atlasīti pretendenti, bija dzimumlocekļa izmērs erekcijas stāvoklī. Uzsākot pētījumu, nebiju domājis, šo rādītāju izvēlēties kā kritēriju. Sākotnēji, pētījumam bija pieteikušies ar dzimumlocekļa izmēriem erekcijas stāvoklī no 12 cm līdz 18 cm. Atlases kārtībā tika izvēlēti vīrieši, kuru dzimumlocekļu izmēri ir 13-15 cm.

Atlasot pretendentus pētījumam tika ņemts vērā arī auguma un svara attiecība, seksuālā pieredze, pastāvīgā dzīves vieta  un vēl daži rādītāji. Visi pētījumā iesaistītie vīrieši ir seksuāli aktīvi, tas ir, visiem ir pastāvīgas seksuālās attiecības un kuri vēlas uzlabot dzimumlocekļa parametrus.

Tātad pētījumā ir iesaistījušies 12 seksuāli aktīvi vīrieši vecumā no 21-26 gadiem, kuru dzimumlocekļa izmērs erekcijas stāvoklī ir 13-15 cm. Pētījuma ietvaros tiks veiktas 14 dzimumlocekļa palielināšanas procedūras un tiks atkārtoti dzimumlocekļa mērījumi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru