2015-07-03

Pētījums par dzimumlocekļa palielināšanu

Jūlijā uzsāku jaunu pētījumu par dzimumlocekļa palielināšanu izmantojot manuālo metodi - dzimumlocekļa masāžām. Lai arī šo metodi pielietoju jau vairāk kā 15 gadus, bet pagaidām par šo iespēju, citējamā medicīnas publikācijās nav pieejams neviens raksts. Tāpēc nolēmu mainīt šo situāciju un sākt publicēt rezultātus, kādi iegūstami veicot dzimumlocekļa palielināšanu dabīgā veidā.

Pētījumā svarīgākais ir pareizi un precīzi veikt dzimumlocekļa mērījumus kā neuzbudinātā, tā arī erekcijas stāvoklī. Parasti, dzimumlocekļa palielināšanas rezultātus kontrolē pāts vīrietis, veicot mērījumus pirms un pēc procedūru kursa, bet šādā veidā iegūtie rezultāti priekš pētījumiem netiek uzskatāmi par pietiekoši ticamiem.

Prasība pētījumiem, lai rezultāti būtu ticami, jāveic vienam cilvēkam un visiem pētāmiem vienādi. Un šī ir lielākā problēma šāda veida pētījumiem. Veicos mērījumus, grūtākais ir iegūt mērījumus erekcijas stāvoklī. Parasti, šādus mērījumus veic medikamentozi radot erekciju - veicot speciāla medikamenta injekciju dzimumloceklī.

Šī iemesla dēļ, nācās atteikties no rezultātu ultrasonogrāfiskas izvērtēšanas. Veicot šo izmeklējumu ir nepieciešams, lai dzimumloceklis būtu erekcijas stāvoklī.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru