2017-08-12

Iesildīšanās pirms masāžas

Praktiski visi, kas piedāvā maksas vai bezmaksas dzimumlocekļa palielināšanas programmas uzsver, ka ļoti svarīgi pirms procedūru uzsākšanas ir dzimumlocekļa sasildīšana.
Visi kā viens, jo viens no otra pārkopē, iesaka izmantot siltā ūdenī samērcētu auduma gabalu, tajā jāietin dzimumloceklis. Šādu sildīšanu iesaka veikt vidēji 5 min.

To, ka audi un saites pirms dzimumlocekļa procedūrām jāiesilda – jāsagatavo ir pats par sevi saprotams, bet vai šī metode, ko viens kādreiz ir ieteicis un, kuru visi pēc kārtas pārpublicē ir efektīva un tiešām sasilda audus?
Nolēmām veikt eksperimentu. Iegādājāmies elektronisko termometru, kuru novietojām starp galviņu un priekšādiņu. Priekšādiņas ir tāds, kā dubults ādas slānis. Teorētiski, ja ar siltu drānas gabalu varētu sasildīt audus, tad temperatūrai zem priekšādiņas būtu jāpalielinās.
Tātad, ievietojam termometru un ietinam dzimumlocekli 40 grādos sasildītā miklā audumā un turam 5 min. Tai laikā, trīs reizes no jauna samitrinām audumu, lai uzturētu noteiktu temperatūru.

Rezultāts:
Siltuma rezultātā dzimumloceklis nedaudz piebrieda, āda kļuva sārtāka, jo palielinās asins pieplūde, bet termometra rādītājs neizmainījās. Kā sākotnēji bija 36,7 grādi tā arī pēc sildīšanas palika 36,7 grādi!


Secinājums
Radītais siltums, nedaudz palielina asins pieplūdi dzimumloceklim, spēcīgāka asins pieplūde ir ādai, bet āda, tā kā termoregulācijas barjera, neļauj vai traucē izmainīt temperatūru zemādas slānī – respektīvi dzimumlocekļa audos.

Ar šādām darbībām nav iespējams sasildīt dzimumlocekļa audus briedumķermeņos, bet rada subjektīvu ilūziju, ka kaut kas tiek darīts.

Kāpēc tad visās programmās tiek rakstīts, ka pirms procedūrām obligāti šādi jāsasilda locekli? Un šeit ir vairāki iemesli:
1. rodas subjektīva sajūta, ka kaut kas tiek darīts;
2. piedāvātās programmas tiek pārkopētas, nedaudz pārveidotas, lai izskatītos savādākas.
3. internetā nav pieejamas oriģinālas programmas, kuras būtu veidojis cilvēks, kurš pārzina vai darbojas dzimumlocekļa palielināšanas jomā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru