2017-08-12

Jelq – dzimumlocekļa masāža

Dzimumlocekļa masāža
Ļoti populārs dzimumlocekļa masāžas paņēmiens ir Jelq (Jelqing). Šis paņēmiens ir aprakstīts visās bezmaksas un maksas programmās, kā efektīvs veids dzimumlocekļa palielināšanai garumā un resnumā. Pēc apraksta un veiktās darbības nedaudz atšķiras no Slaukšanas tehnikas.
Jelq tiek veikts uz vidēji piebrieduša dzimumlocekļa. Sākumā ieziež dzimumlocekli un rokas ar eļļu, stimulē dzimumlocekli (masturbē), līdz panāk vidēju dzimumlocekļa pildījumu. Kad dzimumlocekļa pildījums ir vidējs sāk masāžu.

Ar īkšķi un rādītājpirkstu veido tādu kā gredzenu, kas atgādina OK zīmi. Apņem dzimumlocekli pie saknes un virza roku pa dzimumlocekli līdz galviņai – it kā stiepjot to garumā. Tad, tāpat apņem ar otras rokas pirkstiem un turpina kustību. Šīs darbības tiek veiktas kā dzimumlocekļa stiepšana.

Sākotnēji šādu masāžu veic pa 10 minūtēm dienā. Pēc nedēļas to veic 20 min un pēc mēneša 30 minūtes katru dienu. Šādu Jelq masāžu var veikt arī ar dzimumlocekli erekcijas un miera stāvoklī.

Vērtējums:

Lai arī Jelq ir populārākais un aprakstītākais masāžas veids, tā efektivitāte nav liela. Ar šādu masāžu iespējams nedaudz palielināt dzimumlocekli garumā. Jāatzīmē, ka veicot Jelq erekcijas vai miera stāvoklī, iegūtais palielinājums ir vienādi ar nulli.

Tiem, kam nav ko darīt un vēlas pagarināt dzimumlocekli, tie var šādi viņu masēt.
Šo masāžas metodi var salīdzināt ar regulāru, viena svara hanteļu cilāšanu – vienkārša sevis uzturēšanai formā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru