2017-08-12

Slaukšana – dzimumlocekļa masāža

Populāra dzimumlocekļa masāžas tehnika, bet ar negatīvu rezultātu – dzimumlocekļa formas izmaiņām! Pirms masāžas iezied dzimumlocekli un rokas ar eļļu vai masāžas krēmu. Pastimulēt, lai dzimumloceklis būtu piebriedis uz 50%. Tāpat kā pie Jelq ar rādītājpirkstu un īkšķi veido OK zīmi, apņem pie dzimumlocekļa pamatnes un cieši saspiež pirkstus.
Virza roku uz galviņas pusi – it kā vēlētos sevi izslaukt. No šīm kustībām arī radies nosaukums “slaukšanas tehnika” – it kā vēlētos sevi izslaukt – radot dzimumloceklī lielāku spiedienu.

Vērtējums:
Šo tehniku neieteikt pielietot, jo tās rezultātā dzimumloceklis mainīs formu un kā daudzos forumos aprakstīts, dzimumloceklis iegūs “beisbola nūjas” formu. Apkārtmērs pie dzimumlocekļa saknes nepalielināsies, bet dzimumloceklis resnāks paliks vidusdaļā. Pēc šādas dzimumlocekļa formas iegūšanas, to vairs nevarēs koriģīt un izveidot vienāda resnuma dzimumlocekļa stumbru. Esiet uzmanīgi veicot šādas slaukšanas procedūras, kaut gan tās daudzās programmās tiek ieteiktas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru