2017-08-12

Dzimumlocekļa palielināšanas rezultāti.

Bieži tiek uzdots jautājums par iegūtajiem rezultātiem – Vai iegūtais dzimumlocekļa palielinājums ir neatgriezenisks? Vai iegūtie rezultāti saglabāsies uz visu atlikušo dzīvi?

Parastās atbildes ir – JĀ!
Bet ir reāli gadījumi, kad iegūtie rezultāti pēc dzimumlocekļa palielināšanas samazinās. Tāpēc nolēmām konsultēties ar ekspertu dzimumlocekļa palielināšanā dr.Artūru Vāveri un lūk viņa atbilde:

Lai arī lielākā daļā gadījumu, visi, kas piedāvā līdzekļus dzimumlocekļa palielināšanai (ekstenderus, tabletes, vakuumsūkņus utt) apgalvo, ka iegūtie rezultāti paliek uz atlikušo dzīves laiku – patiesībā tas atkarīgs no dažādiem faktoriem un galvenais tā ir erekcijas kvalitāte.
Iegūstot kādu palielinājumu, šie rezultāti ir jānostiprina – jāpadara neatgriezeniski un visvienkāršāk tas ir izdarāms ar kvalitatīvu, pietiekoši ilgu un galvenais regulāru erekciju.
Tātad, ja vīrietis ir palielinājis dzimumlocekli, viņam nav erekcijas traucējumu un ir regulārs sekss (vidēji 3 reizes nedēļā), un seksa ilgums ir ilgāks par 10 min, tad visdrīzāk, ka laika gaitā iegūtais rezultāts nostiprināsies un paliks nemainīgs.
Situācijā, ja ir kādi erekcijas traucējumi vai seksuālā aktivitāte ir mazāka – pastāv risks, ka iegūtie dzimumlocekļa palielinājuma rezultāti samazināsies!

Ko darīt tādās situācijās?
Pēc dzimumlocekļa palielināšanas ir nepieciešams vismaz 2 mēnešus nodrošināt labu erekciju vismaz 10-15 minūtes dienā. To var panākt ar seksu, masturbāciju, masāžām vai vakuuma pumpju palīdzību.

Labas erekcijas laikā tiek spēcīgi iestiepti dzimumlocekļa audi, kas neļauj saitēm un audiem sarauties. Regulāri šādi treniņi arī nodrošina to, lai iegūtie rezultāti kļūtu neatgriezeniski!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru