2017-08-12

Kā jāmēra dzimumlocekli?

Pirms sākam dzimumlocekļa palielināšanu, vispirms TO ir jāizmēra! Bieži rodas situācija, ka vīrietis vēlas palielināt dzimumlocekli, bet sākot runāt ar izmēriem, tad īsti pat nezin cik viņš garš un resns. Bet galvenais kāpēc jāizmēra dzimumloceklis – lai zinātu kādas izmaiņas esi ieguvis palielināšanas rezultātā! Nav prātīgi nodarboties ar palielināšanu, bet tai pat laikā nezināt kādas izmaiņas ir iegūtas.

Tātad, kā tad jāmēra dzimumlocekli? Tā kā miera stāvoklī (tad, kad nav piebriedis) dzimumlocekļa izmērs var ievērojami mainīties no dažādiem apstākļiem, tāpēc runāsim par piebrieduša (cieta vai ereģēta) dzimumlocekļa mērīšanu. Daži mēra no apakšas, bet tad grūti saprast no kurienes tad ir mērīts… Lai iegūtu pareizu dzimumlocekļa izmēru – to mēra no augšas.
Dzimumlocekļa garumu mēra aptuveni tā kā parādīts bildē, bet uzreiz var pateikt, ka ir pielaistas 2 kļūdas:
  • dzimumloceklis nav pietiekoši piebriedis – mērīt nepieciešams pie maksimālas erekcijas, gandrīz tieši pirms sēklas noplūdes, jo erekcijas stāvoklī dzimumlocekļa garums var mainīties 1 cm robežās;
  • otrā kļūda, kas sastopama ļoti bieži ir tas, ka mērlente vai lineāls netiek piespiesta pie ķermeņa. Lineālam jāatduras pret kaunuma kaulu. Katram vīrietim ir lielāks vai mazāks zemādas tauku slānis un vienkārši pieliekot lineālu pie ādas, nākošajā mērīšanās reizē var tikt vairāk vai mazāk piespiests un līdz ar to mērījumu kļūda var būt pat 2 cm robežās!

Dzimumlocekļa garums
Kad esam izmērījuši garumu, jāizmēra dzimumlocekļa apkārtmērs. Apkārtmēra mērīšanai var tikt izmantota mīksta mērlente vai var paņemt auklas gabaliņu, jeb papīra strēmelīti. Ja dzimumloceklis ir vienāda resnuma, tad apliek mērlenti apkārt loceklim vidus daļā, kā tas parādīts zemāk redzamajā bildē.

Dzimumlocekļa apkārtmērs
Ja dzimumloceklis nav vienāda resnuma, piemēram, pie pamatnes tas ir resnāks un uz galviņas pusi tas paliek tievāks, tādā gadījumā mēra 3 vietās: pie pamatnes, vidusdaļā un pie galviņas.
Kad esi izmērījis dzimumlocekļa garumu un apkārtmēru – rezultātus pieraksti, jo laika gaitā tie var aizmirsties.

Tātad, pirms dzimumlocekļa palielināšanas vispirms izmēri dzimumlocekli erekcijas stāvoklī!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru