2017-08-12

Ekstenderis un dzimumlocekļa masāžas

Daļa, kas nodarbojas ar dzimumlocekļa palielināšanu jautā, vai apvienojot dzimumlocekļa masāžas ar ekstendera lietošanu var iegūt labākus rezultātus. Prakse rāda, ka jā, bet ja  šīs abas metodes tiek saprātīgi apvienotas nevis katra darīta atsevišķi. Tas ir, ja vienu vai otru metodi pakārto pamata metodei ar kuru tiek veikta dzimumlocekļa palielināšana.
No otras puses, ir jāuzmanās, lai dzimumloceklis netiktu lieki pārslogots. Ir daži, kas vēlas ātri panākt locekļa palielināšanos bezsakarā izmanto visu iespējamo – sākot no tabletēm, masāžas, ekstenderu un dažādus pumpjus. Ja palasa forumus un parunā ar šādiem cilvēkiem, saprot ka šādas darbības rezultātā nekas prātīgs nav iegūts.
Kā rīkoties, lai no tā ko dara iegūtu maksimālo rezultātu?
Viens no populārākajiem paņēmieniem dzimumlocekļa palielināšanā ir izmantot ekstendera nēsāšanu ar locekļa masāžām. Šādā situācijā ieteicams lietot ekstenderu katru dienu atbilstoši grafikam, bet masāžas tiek veiktas ik pēc dienas.
Tajā dienā, kad tiek veikta dzimumlocekļa masāža, ieteicams:
  1. 2-4 stundas panēsāt ekstenderu pie parastā iestiepuma (tādu kādu lietojiet tajā periodā);
  2. tad veikt dzimumlocekļa masāžu;
  3. pēc masāžas pagarinot stienīšu garumu par 0,5 vai 0,3 cm nēsāt ekstenderu vismaz 2-3 stundas un pēc tam ņemt nost un ļaut loceklim atpūsties;
  4. ieteicams tajā dienā būtu kāda seksuālā aktivitāte, kuras laikā uz 15-20 min rastos laba erekcija.
  5. nākošā dienā ekstendera stienīšu garumu (locekļa iestiepumu) lietot tādu kā pirms masāžas.
Šāds būtu optimālais variants kā apvienot dzimumlocekļa masāžu ar ekstendera lietošanu. Iespējams arī dzimumlocekļa masāžu veikt vakarā pēc ekstendera lietošanas, bet tas nedos tādu rezultātu, kā tad, ja pēc masāžas vēl pāris stundas tiks panēsāts ekstenderis ar lielāku iestiepumu.
Ekstendera lietošana pirms masāžas atbrīvos saites un tās masāžas laikā būs vieglāk izstaipīt. Pēc masāžas, kad saites būs dinamiski izstaipītas un garākas nekā parasti, uzliekot ekstenderu un radot nedaudz lielāku locekļa iestiepumu, neļaus uzreiz saitēm sarauties un atgriezties ierastajā stāvoklī.

Nākošajā dienā, gan būtu jālieto iepriekšējais iestiepums, lai netiktu pārslogotas saites.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru